Persoane interesate
marți, 15 februarie 2011
Biscuiti/Fursecuri cu nuca de cocos
Aluat:
400 gr faina
250 gr margarina
4 linguri zahar pudra
1 lingura zahar vanilat
3 linguri cacao
1 lingurita praf de copt
1 ou +1 galbenus
Umplutura:
1 albus ou batut spuma
180 gr zahar pudra
100 gr nuca de cocos
Preparare aluat:
Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacao, margarina topita, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se mixeaza cu mixerul si apoi se adauga pe rand faina amestecata cu praful de copt pana cand se formeaza o coca.
Preparare umplutura: Se bate spuma albusul si apoi se adauga zaharul si nuca de cocos.
Asamblare biscuiti:
Aluatul se imparte in bilute, aproximativ 30, de marime potrivita, cam cat o nuca. Mulam nuca in palma si apoi plasam o nuca mai mica de umplutura. Fursecurile se coc apoximativ 30 de minute pana se rumenesc pe fund.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu