Persoane interesate

marți, 15 februarie 2011

Biscuiti/Fursecuri cu nuca de cocos





Aluat:

400 gr faina
250 gr margarina
4 linguri zahar pudra
1 lingura zahar vanilat
3 linguri cacao
1 lingurita praf de copt
1 ou +1 galbenus

Umplutura:

1 albus ou batut spuma
180 gr zahar pudra
100 gr nuca de cocos

Preparare aluat:

Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacao, margarina topita, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se mixeaza cu mixerul si apoi se adauga pe rand faina amestecata cu praful de copt pana cand se formeaza o coca.

Preparare umplutura: Se bate spuma albusul si apoi se adauga zaharul si nuca de cocos.

Asamblare biscuiti:

Aluatul se imparte in bilute, aproximativ 30, de marime potrivita, cam cat o nuca. Mulam nuca in palma si apoi plasam o nuca mai mica de umplutura. Fursecurile se coc apoximativ 30 de minute pana se rumenesc pe fund.

Niciun comentariu: